Selena Marie Gomez
1992 július 22
Selena Grand Prairieben, Texasban született, Ricardo Gomez és Mandy Teefy, egykori színésznő gyermekeként. A család mexikói és olasz gyökerekkel rendelkezik. Selena karrierje a Barney és barátai című gyermek sorozattal kezdődőtt, nemsokkal a sorozat kezdete után vendégszerepet kapott a Disney Channelben. 2007-ben a Varázslók a Waverly helyből sorozat főszereplője lett, majd 2013-ban megjelent az első saját albuma, ami a Kiss & Tell címet kapta. Az évek során rengeteg szereplése volt, többek között a Spring Breakers című filmben.
 
Chatbox
 
Munkálatok

THE FUNDAMENTALS OF CARING
Típus: Film
Selena mint: Dot
Kiadás dátuma: 2016
Státusz: Utómunkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Hamarosan
Státusz: Folyamatban

 
Partnerek

   

   

   

 

 
Aktuális
 
Infóbox
» Szerkesztő: Mia
» Téma: Selena Gomez
» Nyitás: 2011. március 15.
» Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
» Kredit: LindaDesign | Efruse
» Szolgáltató: G-portál, SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selenával, hozzátartozóival, ismerőseivel. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj a Selenával kapcsolatos hírekről.
 
Instabox
@selenagomez
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.08.16. 14:14
2017.08.16. 09:34
2017.08.14. 19:29
 

Hírek

NJR rádió

2013.05.29. 12:28, Mia

Készült pár kép, amint Selena a Párizsi NJR rádióban tartózkodott, ugyanis vendég volt, még tegnapelőtt. :) Nézzétek meg a képeket!

Készült pár kép Selenáról és rajongóiról, amikor épp a Párizsi hotelt hagyja el, majd készítettek interjút is. :) A videót itt tekintheted meg!

#Nyitáás

2013.05.29. 09:33, Mia

Sziasztok. Úristen, azt sem tudom, hogy mióta voltam itt utoljára. A frissek alapján nagyon úgy tűnik, hogy januárban, viszont nekem olyan, mintha tegnap zártam volna. Na mindegy. A lényeg, hogy most itt vagyok. Túl az írásbeliken, amik elég nehezek voltak, és még hátra van a szóbeli, tehát nem leszek itt 100%-ban, de igyekszem majd frisselni! :) A kinézet egyénként a 2013-as Las Vegasi Billboard Music Awards képeiből készült, amin szerintem Selena gyönyörű, nekem ezek a kedvenc képeim, még ha a legrosszabb ruhának választották, akkor is!! :) Remélem örültök, hogy visszatértem. :*

2013.05.07. 15:32, Mia

Selena visszatér

2013.01.30. 20:13, Mia

Az ifjú Disney-csillag nem áll meg egy percre sem Justin Bieberrel való szakítása után. Gőzerővel dolgozik legújabb albumán, ami várhatólag márciusban kerül a boltok polcaira.  Az album előkészületei már javában folynak, sőt több dalt is már felvettek a stúdióban. Ráadásul Selena barátnője, Taylor Swift segített a szerelmes számok megírásában, így senki sem fog csodálkozni, hogyha több dal is Bieberre fog utalni.

Sel a január 19-én megrendezett UNICEF jótékonysági eseményen mesélt új albumáról. „Már hihetetlenül várom az új albumom megjelenését, valószínűleg márciusra lesz teljesen kész. Nagyon sokat segített nekem Taylor Swift és Skrillex is – majd hozzátette, hogy a szerelmesek napján is dolgozni fog. – Hogy mit fogok csinálni Valentin-napon? Tuti, hogy a stúdióban leszek, és folytatjuk a munkálatokat.

Selena egyébként 2011 novemberében készített utoljára videoklipet, 2012-t filmes karrierjének és Justinnak szentelte, de miután az utóbbinak csúnya vége lett, visszatért a zenéléshez.

Justin interjú

2013.01.30. 20:11, Mia

A Billboard készített az énekessel egy interjút, melyben őszintén beszél arról, mi a véleménye, hogy nem kapott jelölést a Grammyn, és arról is, hogy mit érzett, amikor a Selena Gomezhez szóló Nothing Like Us című dalát megírta.

Hacsak nincs még valami váratlan készülőben, a Believe Acoustic lesz az 5. listavezető albumod. Ilyet senki más nem vitt véghez a te korodban az elmúlt 55 évben. Te hogyan vélekedsz erről? Fontos neked a múlt?

Természetesen. Áldottnak érzem magam, amiért azt csinálhatom a megélhetésért, amit szeretek. Támogathatom a családomat. Sok nélkülözéssel nőttem fel. Emlékszem, amikor kaját rendeltünk anyukámmal, és azon is osztozni kellett, mert többet nem engedhettünk meg magunknak. Szeretek fellépni, és amikor a színpadra megyek és láthatom az embereket. Ezért csinálom.

18 éves létedre minden albumod listavezető, és ez olyan dolog, amit még a legnagyobbaknak, mint például Stevie Wondernek sem sikerült elérnie. Ez biztos nehéz lehet feldolgozni.

Azt, hogy az én statisztikáim majdnem egyenlőek a legtöbb nagyobb előadóéval? Csodálatos erre gondolni, hiszen nagyon felnézek ezekre az emberekre, mint Michael Jackson, Stevie Wonder, a Prince vagy a Boyz 2 Men... Soul- és R&B-zenészek, és én ezen nőttem fel.

A listavezető album amolyan bizonyítás?

Határozottan. Megmutatja, hogy még mindig jó zenét csinálok, és az emberek támogatnak engem, és nem hagyhatom abba. Ez az album csak az akusztikus változata egy másik olyan albumnak, ami már rég megjelent, és az, hogy listavezető lett, megmutatja az embereknek, hogy még mindig itt vagyok, és a tehetség minden más fölé emelkedik. Olyan sok minden történik. De a tehetség mindezek fölé tud emelkedni.

Ha már a bizonyítás szóba került, beszéljünk a Grammyről. A menedzsered, Scooter Braun leírta a véleményét a Twitteren, amikor nem kaptál jelölést. Hogy érezted magad?

Ugyanúgy, mint Scooter, csak... jó dolog, hogy ő őszintén fel merte vállalni, mit gondol. Mellettem állt, ahogy más menedzser is tenné. Egész életemben arról álmodtam, hogy Grammy-díjat nyerjek. Jelenleg az ez iránti izgalom eltűnt. Sokkal izgalmasabbá vált zenét csinálni a rajongóimnak. A Grammyre mostantól úgy gondolok, hogyha megtörténik, akkor megtörténik.

Ez nem arról szól, hogy más előadókat ítélsz el.

Persze, hogy nem. Örülök azoknak, akiket jelöltek és nyertek is Grammyt. 18 éves vagyok, sok van még előttem, úgyhogy nem aggódom.

Elmész idén a Grammyre?

Nem leszek ott.

Van valaki, akinek szurkolsz?

Chris Brown. Rajongója vagyok. Nagyon jó a zenéje. Erre kéne mindenkinek koncentrálnia: a zenére.

Te lettél a legtöbben követett ember Twitteren.

Igen! Ez nagyszerű, mert minden interjúban megkérdezik, hogy „Szóval, mennyi követőd van Twitteren?”, én meg mindig mondom, hogy „Hát, a második vagyok, Lady Gaga után.” De most én vagyok az első, és klassz, hogy végre ezt mondhatom.

Arra használtad a Twittert, hogy promótáld az új albumodat. A Nothing Like Ust eredetileg is az albumra szántad?

Nem, állandóan a stúdióban írtam. Amikor felvettem, azt hittem, az album már készen van. Scooter hallotta a dalt, és azt mondta: „Ez csodálatos. Ha sietek, rátehetjük az akusztikus albumra, benne vagy?” Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy mi van a szívemben, és ez a dal foglalja össze a legjobban, hogy mit érzek.

Nem olyan, mint amilyenre számítottam. Rengeteg üzengetés volt közted és Selena Gomez között, például ő neked szánva énekelte el a Cry Me a River című dalt. A blogok megállás nélkül találgatnak, hogy mit történt köztetek.

Rengeteg pletyka van. Olyanok, mint például: minden nap hívogatom Selenát, de ő nem veszi fel a telefont, vagy: üldözöm őt. De ezek mind kitalált történetek.

Figyelsz ezekre a pletykákra?

Nem olvasok blogokat vagy ilyesmi. Hallok dolgokat. Az emberek elmondják, ha valami történik az interneten. Határozottan minden visszajut hozzám.

Milyen volt a Nothing Like Us írási folyamata?

Los Angelesben voltam a Four Seasonsban, és volt ott egy zongora. Leültem, és valami csak úgy kitört belőlem, és felvettem az iPhone-ommal. Aztán elmentem a stúdióba, és felvettük, csak jobban énekeltem el.

Kivel dolgozol együtt? Amikor elvitted ezt a dalt a stúdióba, ki volt ott?

Csak én és Josh (Gudwin), aki az én mérnököm. Szükségem van egy mérnökre, amikor én gitározom és énekelek is.

Össze van törve a szíved?

Nem vagyok jelenleg a legboldogabb helyen, ahol valaha voltam. Próbálok keresztülmenni azon, amin keresztülmegyek. Ahogy mondtam, a közeli barátaim mindig felvidítanak, és ez segít továbblépni.

Hallottad már az Off The Wallt? (Michael Jackson-album)

Természetesen.

Azon van az Out of My Life.

Igen, rengeteg érzelem van benne. Ez volt az egyik, amit csodáltam Michaelben – mindenben, amit énekel, érzed a mélységet és az érzelmeket. A mondatok vége, a különböző hangok hangsúlyozzák azt, amit érez. Ezt akartam elérni az én dalommal is. Szívemet beleadtam, és szerettem volna, ha azt érezteti, amit én érzek. Nem sírtam, amikor felénekeltem, de elég meghatott voltam.

Spanyol Voice

2013.01.30. 20:04, Mia

A Telemundo tévétársaság meghallgatásokat tart következő műsorához, a La Voz Kidshez. A versenyben több izgalom is lesz majd. A meghallgatások a következő városokban már elkezdődtek: Miami, Houston, San Juan és Puerto Rico. De itt még nincsen vége, ugyanis a napokban a további helyeken folytatódik: Los Angeles, Dallas, Chicago, San Antonio, New York és Phoenix. A tehetségkutatóba 7 és 14 év közötti gyerekeket várnak.

A mentori posztok egyelőre betölthetetlenek. A készítők több nagy embert akarnak leszerződtetni. Olyan nevek közül választanak, mint például a mexikói énekes-színésznő, Thalía, az RBD egykori két énekesnője, Dulce María és Anahí, a nemrégen anyai örömök elé nézett Shakira, a Teresa című sorozat betétdalának énekesnője, Gloria Trevi, sőt még Don Omar, Prince Royce, Juanes, Pitbull, Olga Tañon, Selena Gomez, Paulina Rubio és Alejandra Guzman is a lehetségesek között van.

A La Voz Kids egyébként egy gyerekeknek is kedvező zenés műsor lesz, aminek egyelőre nem lehet tudni a kezdését. Remélem Selena lesz az egyik kiválasztott! :)

Spring Breakers előzetes

2013.01.18. 10:25, Mia

Lassan egy éve már, hogy elkezdték Harmony Korine Spring Breakers című filmjének munkálatait. A főbb szerepekben látható Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Rachel Korine, James Franco és Ashley Benson is aki, Emma Roberts helyét vette át, miután Emma otthagyta a stábot.

A 2013 tavaszára várható mozi hivatalos előzetese a mai napon látott világot az MTV oldalán, melyben láthatók a film legfontosabb mozgatórugói. A történet szerint négy lány egy rablással akarja finanszírozni tavaszi kiruccanásuk költségeit, ami sikerült is nekik és rögtön fejest ugranak a vad bulik világába. Önfeledt szórakozásuk azonban nem tart sokáig, ugyanis fény derül arra, hogyan is szerezték a pénzt és börtönbe zárják őket. Kiszabadítójuk egy Alien nevű férfi, aki nem mellesleg drogdílerként tevékenykedik és az óvadék letevéséért cserébe mindössze annyit kér Brittől, Candy-től, Cotty-tól és Faithtől, hogy végezzenek vetélytársaival.

A Spring Breakers először a Velencei Filmfesztiválon debütált még 2012 őszén, azonban a nagyközönségnek még márciusig várnia kell, hiszen március 22-én kerül az amerikai mozikba és 29-én jelenik meg világszerte.

"Igen, vége van."

2013.01.18. 10:22, Mia

Még a legnagyobb Jelena-rajongók sem tudják követni, hogy két kedvencük mikor van együtt és mikor nem. A pletykák és a találgatások szakításukat illetően 2012 novemberében kezdődtek a Victoria's Secret divatbemutatóján, amely során a magyar modell, Palvin Barbara osztott meg egy közös képet Justin Bieberrel a nagyvilággal. Ám Barbi mindent tisztázott a vasárnapi Golden Globe-on. Elárulta, hogy csupán együtt dolgozott Justinnal azon az ominózus estén, és az égvilágon semmi sincs köztük. Ráadásul Barbinak mindvégig volt barátja, aki megbízott a lányban.

De úgy tűnik, hogy Justin és Selena Gomez kapcsolata már nem volt ennyire erős. December végén adtak még egy utolsó esélyt kapcsolatuknak, december 29-én együtt látták őket Mexikóban, de rá egy nappal egy hatalmas veszekedés keretében Selena visszatért Los Angelesbe. Eddig még a rajongók reménykedtek, hogy ez mind-mind csak pletyka volt, de a 2013-as Golden Globe-on a gyönyörű színésznő megerősítette, hogy ténylegesen vége van se veled, se nélküled kapcsolatuknak. "Igen, vége van." - mondta ki a végszót a lány, majd megkérdezték, mi történt Mexikóban: – "Szörnyű volt, hatalmasat veszekedtünk!"

Többet nem árult el Selena, de ez is rengeteg információ és sokak szerint csupán azért árulta el, mert egy kicsit sok pezsgőt ivott. Ezek szerint most már tényleg vége a sok drámának, és remélhetően Selena és Justin is megtalálják az igazit. Sőt, azt híresztelik, hogy Selena máris elkezdte a keresgélést, méghozzá Josh Hutchersont szemelte ki magának, akivel az egész este folyamán flörtölt. Biebernek még a rengeteg dallal, amit Selenáról írt, és a félmeztelen képekkel sem sikerült visszahódítania a lányt, és egyik jó tette sem törölte el a drogozásos botrányát.