Selena Marie Gomez
1992 július 22
Selena Grand Prairieben, Texasban született, Ricardo Gomez és Mandy Teefy, egykori színésznő gyermekeként. A család mexikói és olasz gyökerekkel rendelkezik. Selena karrierje a Barney és barátai című gyermek sorozattal kezdődőtt, nemsokkal a sorozat kezdete után vendégszerepet kapott a Disney Channelben. 2007-ben a Varázslók a Waverly helyből sorozat főszereplője lett, majd 2013-ban megjelent az első saját albuma, ami a Kiss & Tell címet kapta. Az évek során rengeteg szereplése volt, többek között a Spring Breakers című filmben.
 
Chatbox

Kedves Anne/Jess vagy ahogy éppen hívatod magad. Először is, nyugodtan vedd le a hozzászólás opciót, mert tőlem ne várd, hogy más oldalára bármit is írjak. Nincs több oldalam, megnyugodhatsz, se blogom, se sztáros lapom, a heyselenán kívül semmit nem szerkesztek, de, ha változna, te leszel az első, akit értesítek. A Margotos már rég inaktív, a zárás előtt sem szerkesztettem túlzottan, úgymond "foglalom a címet", de mivel eddig sem és ezután sem volt Margotos lap, úgy gondolom senkit sem zavar, ha valakinek kell, írjon. A Demis pedig bezárt, szintén hónapokkal ezelőtt, de ha te másképp érzed, szerinted van még oldalam, az nem az én problémám. Azt sem értem, hogy miért szólsz bele, ha 10 lapot szerkesztenék egyszerre, 15 álnéven, az téged miért zavarna, szerintem valami mással kösd le magad, mert már a követőm vagy. :D Egyáltalán nem is a gportalon szerkesztesz, mi a probléma!!?? Ha van időm és pénzem, akkor én döntöm el, hogy mire használom fel. Szerintem túl bonyolítod ezt a gportál témát, ez egy weblap, hobbi, nem az életed múlik rajta. :D Igen, van pár cím, ami az enyém, már évek óta gportalozok, pár összegyűlt, van amit töröltem is közben, amik meg vannak, azok pedig azért, mert vagy nem tudok belépni, vagy a krediteimet tárolom rajta, vagy még egyszer lehet, hogy kedvem támad és bele vágok újra. Bár ez a munka mellett képtelenség lenne.

És akkor most el mondom, hogy azért vettem le a chatet, mert nem te vagy az egyetlen ilyen ember a gportálon, aki mindig azt lesi, hogy éppen mit csinálok, és ha valami olyanba fogok bele, ami éppen neki nem tetszik, akkor névtelenül az az első dolga, hogy a heyselena chatjébe bele hány valamit, amit éppen mailon vagy akárhol megbeszélhetnénk. Mint pl múltkor, amikor a deviantartról felhasználtam egy elvihető kinézetet, majd másnap, vagy még aznap jöttek a kommentek, hogy LOPTAM, ember mielőtt ugatsz, kérdezd már meg, hogy mi a helyzet.. De le vettem, örüljetek. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi arra, hogy másnak mi tetszik, vagy mi nem, magamnak csinálom az egészet és úgy, ahogy nekem jól esik, mert ha megfelelni akarnék, annak már rég nem lenne értelme. :)

Érdekes, hogy én el tudok más oldala mellett menni anélkül, hogy valamit magam után hagynék, pedig hidd el, nekem is vannak olyan oldalak, amik nem tetszenek, vagy amin pár dolgot másképp csinálnék, de eszemben sem jut oda kommentelni, hogy "de szar", vagy töröld ezt a szennylapot. Lehet, hogy az zavar néhány embert, hogy 2011 óta megállás nélkül csinálom az egyetlen legtovább működő Selena Gomezes magyar lapot? Akkor ez még sajnos bántani is fog, mert nem tervezek megállni. ;)

 
Munkálatok

THE FUNDAMENTALS OF CARING
Típus: Film
Selena mint: Dot
Kiadás dátuma: 2016
Státusz: Utómunkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Hamarosan
Státusz: Folyamatban

 
Partnerek

   

   

   

 
Aktuális
 
Infóbox
» Szerkesztő: Mia
» Téma: Selena Gomez
» Nyitás: 2011. március 15.
» Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
» Kredit: LindaDesign | Efruse
» Szolgáltató: G-portál, SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selenával, hozzátartozóival, ismerőseivel. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj a Selenával kapcsolatos hírekről.
 
Instabox
@selenagomez
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.09.18. 20:12
2017.09.16. 18:10
2017.09.14. 22:17
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Hírek
Archívum - 2017. augusztus

Feltörték Selena instagramját

2017.08.28. 22:27, Mia

Felháborító dolog történt tegnap délután, egy ismeretlen személy meg hackelte Selena instagram profilját, majd Justin körülbelül két éve egy nyaraláson készült meztelen paparazzi fotóját posztolta.. Nem sokkal a kép megosztása után Selena profilja inaktívvá vál, majd miután visszaszerezték, törölték a nem oda való tartalmat és újra elérhetővé tették..

Inspiráló videók

2017.08.27. 09:45, Mia

Két videüt hoztam nektek összesen, az egyik egy Makeup tutorial, a másik pedig egy Selena Gomez inspirálta ruha összeállítások. A Vanessás bejegyzés után nem igazán találtam még így reggel, semmit, meg amúgy is kell a változatosság, így jutott eszem, hogy hozok nektek két videót két különböző youtubertől. :)

Selena kommentelt

2017.08.27. 09:00, Mia

Bár szerintem ebben semmi meglepő nincs, elvégre jóban vannak, de azért gondoltam, hogy el hozom nektek, mint "hír", Selena tegnap likeolta és kommentelte Vanessa Hudgens egyik képét, ezenkívól még kedvese, The Weeknd képéhez is hozzászólt és szintén likeolta azt.

Telenovella magazin

2017.08.25. 18:29, Mia

A Telenovella magazin 2017 augusztus vége, szeptember elejei számában találtam egy kis cikket Selenáról és párjáról, The Weekndről, olvassátok el:

Mióta egymásba habarodott Selena Gomez és The Weeknd, a világ odáig van értük. A népszerű sztárpár kapcsolata annak ellenére is szilárd, hogy az együtt töltött hónapok során többet voltak külön, mint együtt (mivel az énekes folyamatosan turnézik).

Az eredetileg Abęl Makkonen Tesfaye néven született, ma már 27 éves The Weeknd imádja barátnője szépségét, és álmai nőjének tartja őt. "Abel teljesen oda van érte, szerinte Selena magamutogatás vagy épp twerkelés nélkül is irtó szexi. Sőt, nagyon csábítónak és érzékinek tartja őt, amikor nincs rajta smink, és a haja sincs belőve, szóval amikor a terészetes önmagát adja. Azt szereti a legjobban, amikor Selena felkel, még nincs teljesen felébredve és zilált a haja - nyilatkozta az énekes egy barátja, majd így folytatta: Őrületes, milyen kémia működik közöttük! Hat hónapja vannak már együtt, de még mindig ugyanannyira bolondulnak a másikért, mint az elején. Abel minél többet tud meg Selenáról, annál jobban szereti őt. Ő megtestesít számára mindent, amit egy nőben keres, sőt még annál is többet!"

Selena egyébként nemrég ünnepelte a 25. születésnapját, ez alkalomból pedig a varátai egy visszafogott, ám jó hangulatú bulit szerveztek neki. Bár aándékok nem voltak (Selena arra kért mindenkit, hogy a meglepetésekre szánt pénzt inkább jótékonykodják el), az énekesnő mégis szerencsésebbnek és gazdagabbnak érezte magát mindenkinél, mivel kedvese, The Weeknd egyenesen Európából repült haza, hogy láthassa őt. Selena szülinapján még Párizsban adott koncertet, utána azonban sietett, elkapni a gépét, hogy hazatérjen, és együtt ünnepeljen a szerelméve.

Régebben mást volt, Selena azt mondta nemrég, hogy gyerekkorában teljesen hiányzott belőle az önbizalom, és tele volt bizonytalansággal. "Kiskoromban mindig éreztem, hogy szunnyad bennem valami, amit nem tudok felébreszteni, képtelen vagyok a felszínre hozni. Mint később kiderült, azért nem jártam sikerrel, mert egyáltalán nem bíztam magamban. Szerencsére megváltoztam" - mesélte a popsztár.

Los Angeles utcáin

2017.08.25. 15:27, Mia

Tegnapelőtt, augusztus 23-án, szerdán látták Selenát Los Angeles utcáin, ebben az édes unikornisos pulcsiban, természetesen Coach táskával. És ami a legmeglepőbb, hogy nincs vele a párja. Összesen eddig még csak három kép készült, így nem tudok nektek többel szolgálni, de amint lesz utánpótlás, töltöm fel őket! :)

   

Vogue magazin

2017.08.24. 14:11, Mia

Selena a tegnapi napon

2017.08.23. 16:33, Mia

Bár a képeket már hamarabb feltöltöttem az oldal galériájába, a cikket még is csak most tudom megírni.. :) Ezek a képek tegnap készültek, amikor Selena Los Angelesben kilépett a terapeutája rendelőjéből, sajnos annyira most nem örült a fotósoknak, dehát nem lehet neki is mindig jó kedve.. Abszolút sminkmentesen érkezett meg, nézzétek meg a képeket a galériában.

   

Selena és The Weeknd LA utcáin

2017.08.22. 22:00, Mia

Los Angeles utcáin készültek ezek a képek, tegnap, augusztus 21-én, amikor Selena és kedvese, The Weeknd éppen a grocery storeból, egy "One Euro Market" szerűségből léptek ki. Selena ismét próbálta elkerülni a fotósokat, valahogy amikor The Weeknd a közelében van, annyira nem barátságos a paparazzikkal.. :)

   

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |